Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

ETUDES DE PRIX / COMMERCIAL 29041 Drachten, Friesland HBO Plus de 10 ans

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Client Manager

08/03/2024
Als Clientmanager binnen onze Business Unit krijg je de commerciële verantwoordelijkheid voor zowel korte als middellange termijnontwikkelingen. Jouw expertise richt zich specifiek op de marktsegmenten: food, recycling en Industrieel (proces) water. Om succesvol te zijn in deze rol is het cruciaal om de unieke behoeften van onze klanten te begrijpen en effectief te communiceren. Hierbij komen jouw sterke organisatorische vaardigheden goed van pas, terwijl je tegelijkertijd belanghebbenden op de hoogte houdt van relevante ontwikkelingen.

Een proactieve houding is van essentieel belang, vooral bij het verkennen van een nieuwe markt voor ons: de 'Industriële (proces) water markt'. Door jouw commerciële vaardigheden ben je in staat nieuwe klanten succesvol aan te trekken en te behouden.

Ondernemerschap vormt de kern van jouw aanpak. Je bent voortdurend op zoek naar kansen en denkt creatief om waarde toe te voegen aan onze dienstverlening. Dit doe je met behulp van je technische expertise en kennis van E&I, industriële automatisering en/of data-gedreven applicaties zoals SCADA. Tegelijkertijd draag je de verantwoordelijkheid voor het behalen van commerciële doelen en het overtreffen van klantverwachtingen. Dit doe je niet alleen, maar in nauwe samenwerking met collega's en belanghebbenden, waarbij solidariteit en teamwork centraal staan.

Belangrijk is ook het opbouwen van vertrouwensrelaties met klanten. Door consistent te leveren en aan hun verwachtingen te voldoen, bouw je duurzame banden op die de basis vormen voor langdurige samenwerkingen en het behouden van klantloyaliteit.

Kortom, als Client Manager combineer je ondernemerschap, verantwoordelijkheid, solidariteit en vertrouwen om niet alleen aan de behoeften van onze klanten te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen en tegelijkertijd waarde toe te voegen aan onze organisatie, mede als lid van het BU-MT.

Nieuwsgierig hoe je agenda eruit zou kunnen zien? Klik dan hier.

En dit zijn je collega’s
Solidariteit is één van onze kernwaarden: we doen het samen. Met deze collega's werk je nauw samen:
-    Elnaz, Business Unit Manager wiens deur altijd voor je open staat;
-    Jane, HR-Businesspartner die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je helpt het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen;
-    Johan, projectleider met wie je veel gaat samenwerken.•    Je hebt HBO werk- en denkniveau 
•    Je hebt kennis en ervaring op het gebied van Industriële Automatisering
•    Je ervaring in een B2B omgeving is een pré
•    Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk
•    Je bent analytisch ingesteld en hebt sterk commercieel inzicht
•    Je bent gedreven en doelgericht. Je ziet en grijpt kansen.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog op het vaandeel. Door commercieel en probleemoplossend te werk te gaan weet jij klanten als geen ander aan je te binden. Geen dag is hetzelfde, en juist dat spreekt jou aan. 

Kies voor ‘direct solliciteren’ als je meteen je cv en motivatie wilt doorgeven. Liever eerst een oriënterend gesprek? Kies dan ‘eerst een kopje koffie’ . In dat geval bellen we je om een afspraak te plannen. Tot snel! 
 Aangezien je al tot hier hebt gelezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Supertof! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:
•    Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je neemt bijvoorbeeld deel aan het trainingsprogramma van de VINCI Energies Academy. 
•    Je kunt voordelig aandelen aankopen via een aandelen spaarprogramma.
•    Je mag een lease auto uitkiezen.
We hebben nog meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig naar meer? Neem snel contact op met Jane van Boven, HR-Business Partner, zij vertelt je graag meer! 

Entité

Je werkt bij één van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op ons Manifestwww.actemium.nl en www.vinci-energies.nl wat we allemaal doen! 

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 23 zelfstandige Business Units verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één Business Unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent. 

Jouw Business Unit in Drachten
Wij zijn een innovatieve club met een grote saamhorigheid en de gezamenlijke intentie om de Business Units te laten groeien! De Business Unit in Drachten, waar jij gaat werken, denkt dagelijks na over het beheren en verbeteren van engineering- en productieprocessen, zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, Digitalisatie en Compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot en met implementatie. Dit alles met een gespecialiseerd team van ca. 25 collega’s. Kunnen wij met jou ons team en onze sales versterken? 

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De werving en voorselectie van deze vacature is uitbesteed aan Brecs recruitment services, Rosalinde Blom, 06-24324815 r.blom@brecs.nl

Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.