Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

IT / SYSTEMES D'INFORMATION 28681 Drachten, Friesland HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Software Engineer

09/02/2024
Als software engineer werk je samen met je collega’s aan verschillende projecten voor klanten binnen de food-, water- en recycling. Het is daarom van belang dat je in deze functie up-to-date bent wat betreft de ontwikkelingen in de industrie. Je denkt mee over het implementeren van software om complexe problemen op te lossen en staat aan de basis van het ontwerp. Omdat elk project anders is, vereist elk project een andere aanpak. Om de veiligheid van personen en apparatuur te waarborgen zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in jouw vakgebied enorm belangrijk, maar dat weet jij als geen ander. 

Daarnaast zul je betrokken zijn bij het ontwerpen en implementeren van SCADA-systemen, waarmee je de mogelijkheid hebt om gegevens vanuit de PLC's te visualiseren en te beheren. Je draag bij aan het realiseren van geavanceerde oplossingen voor monitoring en controle binnen de food-, water- en recycling.

Wij bieden je een functie in een gedreven team waarbij je:
•    Werkt aan verschillende complexe projecten voor onze klanten in de industrie;
•    Actief betrokken bent bij het gehele ontwikkelingsproces van software voor PLC’s;
•    Op basis van jouw kennis meedenkt over innovatieve automatiseringsoplossingen;
•    Verantwoordelijk bent voor het schrijven van code in verschillende programmeertalen;
•    Gestimuleerd wordt om te leren en te ontwikkelen.

Nieuwsgierig hoe je agenda eruit zou kunnen zien? Klik dan hier

En wie zijn wij?
Vind je het ook niet een beetje vreemd dat je je collega's pas leert kennen als je al een contract hebt getekend? Wij doen dit graag anders en daarom willen we je nu alvast voorstellen aan een aantal collega's:
Elnaz, je business unit manager, wiens deur altijd voor je open staat. 
Jane, je HR-Businesspartner, die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen. 
Maurice (Sr. Software Engineer) en Jochem (Lead Engineer), collega’s met wie je straks veel samenwerkt in uitdagende projecten.
 Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software voor PLC’s en hebt kennis/interesse in SCADA. Daarnaast kun je goed samenwerken in teamverband en heb je een (goede) beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Diploma’s, competenties, en ervaringen zijn natuurlijk belangrijk, maar wij gaan graag met jou in gesprek als jij ons verder denkt kunnen te helpen met jouw kennis en kunde.
Wij waarderen ondernemerschap, dus neem gauw contact op met Jane van Boven, HR-Business Partner, als je enthousiast bent over deze functie! 

Kies voor ‘direct solliciteren’ als je meteen je cv en motivatie wilt doorgeven. Liever eerst een oriënterend gesprek? Kies dan ‘eerst een kopje koffie’. In dat geval bellen we je om een afspraak te plannen. Tot snel!Wat betreft de arbeidsvoorwaarden zit je bij ons goed! Wij bieden natuurlijk een goed salaris, maar ook een jaarlijkse winstuitkering en een aantrekkelijk aandelenprogramma. Wat wij echter vooral erg belangrijk vinden binnen onze business unit is de sfeer en de cultuur. Deze zijn volgens ons ontzettend belangrijk voor een goedwerkende organisatie. Solidariteit, vertrouwen en transparantie zijn kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. We hebben ze dan ook niet voor niets opgenomen in ons Manifest.

Inhoudelijk bieden wij een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen van software-oplossingen voor PLC’s/SCADA, waarbij je werkt aan uiteenlopende projecten in de food-, water- en recycling en draag je bij aan de verbetering van de productiviteit en efficiëntie van interessante klanten en daarmee aan een duurzamere toekomst.

Entité

Je werkt bij één van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl en www.vinci-energies.nl wat we allemaal doen!
Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige Business Units verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één Business Unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Meer over Actemium in Noordoost-Nederland
We zijn een innovatieve club met een grote saamhorigheid en de gezamenlijke intentie om de BU’s te laten groeien! De business unit Factory Automation Drachten, waar jij gaat werken, denkt dagelijks na over het beheren en verbeteren van engineering- en productieprocessen, zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, Digitalisatie en Compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie. Kunnen wij met jou ons team versterken? 
 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.