Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

INGENIERIE / ETUDES / METHODES 20641 Eindhoven, Noord-Brabant MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Hardware Engineer

18/08/2022
Een probleemloze en veilige elektrische werking van de industriële installaties; dat is het doel waar we samen aan werken!

Als Hardware Engineer ontwerp/teken je elektrische- en besturingsinstallaties ten behoeve van industriële processen voor opdrachtgevers van Actemium. Binnen Actemium wordt gewerkt in teams die op projectbasis haar werkzaamheden uitvoeren voor onze vaste klanten die in feed-industrie actief zijn. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op de eigen vestiging en soms bij de klant. Dit gebeurt onder leiding van een Lead Engineer Hardware. Je werkt intensief samen met o.a. collega monteurs, engineers, inkoop en projectmanagers.

Aan de hand van de klantvraag, industrie standaarden/richtlijnen en kennis van industriële automatisering ontwerpen onze Hardware Engineers zowel de besturingskasten als ook de elektrische installaties. Deze worden opgebouwd d.m.v. tekeningen en schema’s. Als Hardware Engineer draag je zorg voor het tekenen van deze schema’s en panelen, maak je materiaallijsten en verwerk je kabel- en leidinggegevens. Als het project gereed is, verwerk je de revisiegegevens, zodat het kan worden opgeleverd.

Tevens verricht je voorkomende werkzaamheden zoals het aanmaken van inkooporders en ondersteun je bij de werkvoorbereiding.In de functie van Hardware Engineer is kwaliteitsbewust werken onmisbaar en staat veiligheid voorop! Ben jij een teamspeler met kennis van zaken, technisch inzicht en ben je nog steeds enthousiast? Lees dan verder en kijk wat er verder in je voordeel werkt als je onderstaande met je meebrengt!
Binnen Actemium zien we graag een Hardware Engineer met:
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Een elektrotechnische opleiding, aangevuld met een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met Eplan en bij voorkeur AutoCAD
 • Kennis van instrumentatie, materialen en besturingen voor industriële toepassingen
 • Ervaring met het lezen van Proces Instrumentatie Diagrammen
 • Kennis van laagspannings-, machine- en eventueel ATEX richtlijnen en daarbij behorende normen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
Het zijn de mensen die elke dag het verschil binnen Actemium maken. Niet alleen in de sfeer en cultuur, maar vooral in de techniek. “Als Hardware Engineer ervaar ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid in mijn werk. Samen met een team van specialisten gaan wij elke technische uitdaging aan en werken wij aan de mooiste industriële projecten!”

Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder

Wanneer je ervoor kiest om als Hardware Engineer aan de slag te gaan, dan kan je het volgende verwachten:
 • Informele samenwerking met een team van 35 ervaren en betrokken collega’s
 • Werken binnen een kleine vestiging in Eindhoven, als onderdeel van een grote netwerkorganisatie
 • Projecten voor nationaal en internationaal opererende klanten binnen de industrie
 • Afwisseling; ieder project biedt nieuwe uitdagingen
 • Veel contacten met de klanten, leveranciers en interne afdelingen
 • Hybride werkbeleid en flexibele werktijden wat je de mogelijkheid geeft om werken thuis en op kantoor te combineren
 • Een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. winstdeling, aandelen spaarprogramma en collectieve verzekeringen
 • Ruim aanbod aan trainingen o.a. in onze eigen Academy

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 41 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 22 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Eén van deze business units is gevestigd in Eindhoven en focust zich op het segment feed. We zijn toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en beheren van innovatieve besturingssystemen en zelfontwikkelde softwareapplicaties, met een bewezen trackrecord in de feed industrie. 

Daag jij met ons de industrie uit?
 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.

 • INGENIERIE / ETUDES / METHODES, Eindhoven, Brabant-Septentrional, Pays-BasSupprimer