Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

RESSOURCES HUMAINES 29401 Hedel, Gelderland MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Payroll specialist / HR medewerker - 24 uur

27/03/2024
Ben jij een zelfstandige payroll specialist die het ook leuk vindt om tussendoor administratieve HR werkzaamheden uit te voeren? Vind jij het leuk om processen te verbeteren en neem jij hierin graag het initiatief? Dan is dit jouw kans om een mooie stap te zetten in je carrière bij twee van onze merken binnen de Vinci Energies groep.

Jij pakt de salarisadministratie en de administratieve handelingen rondom het HR proces op van verschillende locaties. Hoe je dat doet? Dat is aan jou. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om hier jouw eigen draai aan te geven. Een mooie stap in je carrière! Ook mooi aan een parttime baan als administrateur: de afwisseling. Je verwerkt de salarissen van collega’s die in de binnen- en buitendienst aan nationale of internationale projecten werken en je voert de bijbehorende administratieve handelingen uit.

Jij verzorgt de complete salarisadministratie van A tot Z. Dit houdt onder andere in het verzamelen van alle benodigde informatie uit werklijsten, gegevens van de Belastingdienst en HR en het toepassen van de geldende wet- en regelgeving. Daarbij maak je gebruik van een speciaal ontwikkelde SAP-omgeving. Hierin controleer je nauwkeurig onder andere pensioen- en heffingsberekeningen. Ook maak je gebruik van AFAS, hierin verwerk je mutaties en zorg je voor de administratieve afhandeling hiervan. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, mutaties in het wagenparkbeheer, urenregistratie, verwerking van bijzonder verlof, etcetera.

Onze open en ontspannen sfeer maakt het gemakkelijk voor jou om informatie te verzamelen. Andersom weten collega’s jou te vinden voor uitleg in begrijpelijke taal, bijvoorbeeld over hun salaris. Wil je af en toe thuiswerken, omdat je dan beter kunt focussen op bijvoorbeeld controleberekeningen? Geen probleem! Zorg er wel voor dat je de maandelijkse deadlines haalt. Bovendien kun je de extra inzet tijdens de piekmomenten natuurlijk compenseren op de rustigere dagen.
 Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van de vacature en in ieder geval de volgende kwaliteiten bezit:
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken
  • Je specialisme ligt vooral op het salarisadministratie gedeelte. Het hebben van een PDL/loonadministratie is hierbij gewenst. Bij voorkeur heb je ook ervaring met HR administratie. Heb je dit nog niet? Geen probleem, wij leren het je
  • Je durft kritisch te zijn. Denk jij dat het beter kan? Laat je dan vooral horen, vinden we fijn!
  • Je weet van aanpakken en bent resultaatgericht
Je komt te werken voor verschillende merken van VINCI Energies. Je krijgt de kans om te ondernemen, verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan projecten met een serieuze impact.

Wij bieden onder andere:
  • Een aantrekkelijk salaris
  • Opleidingsmogelijkheden 
  • Flexibele werktijden
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden
  • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied

Entité

Waarom je voor ons kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Supertof! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt.
Bij ons vind je het beste van twee werelden. Je komt te werken voor verschillende merken van VINCI Energies. De kansen jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Je bent werkzaam voor een business unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Naast een goed salaris bieden we je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek.

Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.