Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

ETUDES DE PRIX / COMMERCIAL 28941 Schijndel, Noord-Brabant HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Accountmanager paneelbouw+

24/04/2024
Het ontzorgen van machinebouwend Nederland bij projectmatige vraagstukken voor elektrotechnische assemblages, van paneelbouw tot stekkerbare subassemblages. Daar waar het paneel ophoudt, daar ga jij verder in de samenwerking. Met een duidelijke kijk op de markt samen met de propositie van de Businessunit ben jij aan zet om nieuwe kansen te ontwikkelen voor nu en de lange termijn!

Dit ga je doen
Aan de slag met paneelbouw plus. Net een stapje extra zetten voor onze huidige en toekomstige relaties. Nieuwe kansen, daar ligt jouw focus! Jij zoekt actief naar new business en kijkt hierbij naar bestaande én nieuwe markten. Steeds ben je kritisch op de mate waarin een potentiële klant bij ons past. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten dezelfde kernwaarden hanteren als wij. Denk aan laagdrempeligheid en transparantie, oftewel samenwerken is samen winnen.

Jij bent ons gezicht naar buiten en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dit zijn veelal machinebouwers in uiteenlopende industrieën: van logistiek tot vleesverwerking, en van semicon tot verpakkingen. Je denkt mee over hun elektrotechnische vraagstukken en komt met oplossingen die passen bij onze huidige transitie van projectmatig werken naar configure-to-order. Bij onze klanten onderzoek je ook de mogelijkheden tot uitbouw van onze dienstverlening. Waar liggen nog onbenutte commerciële kansen? Is de klantrelatie stevig ingericht dan draag je het accountmanagement over aan de betrokken projectleider. Wel blijf je sparringpartner voor zowel de projectleider als de klant.

CRM is jouw hulpmiddel, notitieboek, geheugensteun en overzicht. Zo volgen we samen de ontwikkelingen in de markt. Ook maak je duidelijk welke eerdere trajecten succesvol waren en welke niet. De leerpunten daaruit neem je ter harte. Ook benut je onze netwerkorganisatie. Heeft een klant baat bij de kennis van een van onze andere businessunits? Dan haak je deze direct aan. De rode draad in al je werkzaamheden? Je gaat voor duurzame klantaandacht en een breed en divers klantenbestand.

Dit is je team
Samen met collega-accountmanagers en projectleiders bedien je heel Panel & Machine Assembly. We zijn een groeiende businessunit met nu zo’n 48 collega’s, waarvan er 15 vanuit een kantoorfunctie de werkvloer ondersteunen. Hoewel jij en de andere accountmanagers ieder een eigen klantenpakket hebben, zijn jullie wel elkaars vaste sparringpartners. De werksfeer? Die is open en informeel. We vormen een gedreven club betrokken collega’s die denken in mogelijkheden en gaan voor kansen om slimmer te werken. Naast hard werken lachen we veel en hebben we tijd voor een goed gesprek. Natuurlijk vieren we samen onze successen en mijlpalen.

En dit zijn je collega’s
Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:
 • Jeroen, je businessunit manager, wiens deur altijd voor je openstaat.
 • Tillo, je collega-accountmanager met wie je veel samen zult optrekken.
 • Joris & Frank, de projectleiders in je team die niet kunnen wachten om jou bij te praten over de lopende projecten.
 • Jessy, je HR-businesspartner die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen.
Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lange lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

De machinebouw en elektrotechniek zijn voor jou geen onbekende werelden. Jij weet de vertaalslag te maken van klantvraag tot een concept, met daarbij ondersteuning van ervaren projectleiders of engineers. Jij weet wat het is om klantverantwoordelijk te zijn en bent in staat om vanuit het oog van de klant te kijken en het oog van de organisatie te handelen.

Wel zien we graag dat jij de volgende zaken bezit:
 • Technische achtergrond om volwaardig gesprekspartner te zijn voor engineers en inkopers;
 • Je wordt enthousiast van new business development.
Waarom je voor Actemium kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Supertof! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneakpeek:
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband volgens de cao Metaal Technisch Installatiebedrijf;
 • Bedrijfswagen volgens onze leaseregeling;
 • Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden);
 • De mogelijkheid om te sporten met korting;
 • Gratis fruit op het werk;
 • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied;
 • Doorgroeimogelijkheden naar een organisatorische of technische functie met nog meer uitdaging.

Entité

Bij ons vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 23 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

 

Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.