Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

INGENIERIE / ETUDES / METHODES 23024 Veghel, Noord-Brabant HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Lead Software Engineer

12/01/2023
Als Lead Software Engineer werk je samen met je collega’s aan vele uitdagende projecten voor klanten van Actemium. In beginsel ben je met je cliëntmanager verantwoordelijk voor het geven van een passend advies voor onze klanten en het vertalen van dit advies naar een calculatie en het opstellen van de offerte. Vervolgens weet jij na opdracht precies hoe je de wensen van de klant omzet naar een functioneel en technisch ontwerp. Je bewaakt de bouw en het testen van de software voor Scada- en PLC-systemen voor de industrie samen met je Projectmanager. Ook denk je mee over innoverende oplossingen, zowel intern en extern. Met jouw kennis en die van je collega’s breng je de industrie in beweging.
In de functie van Lead Software Engineer ben je een organisatorisch sterke kracht  en het proces die het team motiveert en het proces goed bewaakt bewaakt. Daarnaast behoud je (onder druk) het overzicht en zorg je voor afstemming met betrokken partijen.

Verder zien we binnen Actemium graag een Lead Software Engineer die het volgende met zich meebrengt:
 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Industriële automatisering;
 • Je hebt goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als PLC Software Engineer binnen de Industriële Automatisering;
 • Een gedegen kennis van Siemens en/of Rockwell PLC/SCADA systemen en ISA88 ontwikkelmethoden;
 • Je bent zelfstandig, werkt nauwkeurig en bent een echte teamspeler;
 • Je bent bereid om naar het buitenland te reizen voor mooie projecten;
 • Beheersing van de Nederlanse en Engelse taal.

Het zijn de mensen binnen Actemium, die elke dag centraal staan en het verschil (willen) maken. Niet alleen in de sfeer en cultuur, maar vooral ook in de techniek.

“Als Lead Software Engineer ervaar ik veel vrijheid en variatie in mijn werk, nooit maken we twee keer hetzelfde. Je vormt de verbinding tussen de klant en je softwareteam. Van offerte tot in bedrijf name ben je verantwoordelijk voor het tot stand komen van een installatie, waar de klant tevreden mee is. Wij gaan elke technische uitdaging aan en werken aan de mooiste industriële projecten in binnen- en buitenland!”

Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Als je ervoor kiest om als Lead Software Engineer aan de slag te gaan, dan bieden we je naast een passend salaris een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Hieronder alvast een samenvatting:

 • Mooie en uitdagende projecten binnen de industriële automatisering;
 • Een plezierige en dynamische werkomgeving die samenwerking stimuleert;
 • Doorgroeimogelijkheden! We investeren in jouw kennis en loopbaan;
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • Een vaste onkostenvergoeding per maand;
 • Winstuitkering;
 • Voordelig aandelen verwerven via het aandelen programma;
 • Flexibele werktijden en een informele werksfeer;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de optie om met korting dagen te kopen;
 • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied plus toegang tot 100+ onlinetrainingen via GoodHabitz.

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 41 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 23 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Binnen deze business unit in Veghel zijn wij, met een team van 46 professionals, gespecialiseerd in o.a. systeemintegratie en plant design in de voedingsmiddelenindustrie, zowel nationaal als internationaal.

Ben jij enthousiast en wil je graag meer weten over de functie? Solliciteer dan direct en kom langs voor een kennismaking.

Daag jij met ons de industrie uit!

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.