Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

INGENIERIE / ETUDES / METHODES 24321 Veghel, Noord-Brabant MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Safety Engineer ATEX

28/03/2023
Als Safety Engineer zet jij de wensen van de klant om in een functioneel- en technisch ontwerp. Je adviseert de klant en begeleidt het project met alle bijbehorende disciplines om tot het beste resultaat te komen. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de calculatie, de werkvoorbereiding en de uitvoering van het project. Je voert pre-engineering trajecten uit met het hele team, in nauwe samenwerking met de klant en desbetreffende clientmanager. Vervolgens formuleer je samen een passend advies en een eventuele werkbeschrijving. Met de klant houd je de FAT (factory acceptance test) en SAT (site acceptance test) en zorgt ervoor dat het project op tijd wordt opgeleverd. Tijdens de montageperiode ben jij het aanspreekpunt voor de monteur en je zorgt dat alle materialen op tijd op site zijn. Je werkplek is op ons kantoor in Veghel, maar je bent regelmatig ook bij de klant. Jouw kennis en ervaring zorgen ervoor dat de industrie in beweging blijft.In de functie van Safety Engineer heb je voldoende algemene kennis van instrumentatie, schakel- en verdeelinrichtingen en PLC besturingen voor industriële automatiseringstoepassingen. Daarbij ben je bekend met de Europese (geldende) normen en richtlijnen, GAMP en machine/proces veiligheid. Tegelijkertijd is het belangrijk dat je op een natuurlijke manier je team motiveert en stimuleert.

Verder zien we binnen Actemium graag een Safety Engineer die het volgende met zich meebrengt:
 • HBO werk- en denkniveau in de richting van Elektrotechniek of Industriële automatisering;
 • Een aantal jaar werkzaam binnen de industriële automatisering in een vergelijkbare rol;
 • Kennis van elektronisch tekenpakket E-plan/AutoCAD is een pré;
 • Kennis en ervaring met calculatiemethodieken;
 • Kennis van industrial safety (machine-en procesveiligheid);
 • Voldoende kennis en ervaring m.b.t. ATEX;
 • TÜV gecertificeerd Functional Safety Engineer SIS (of openstaan voor de training);
 • Je vindt het leuk om bij klanten concepten te bespreken en deze uit te werken naar een succesvolle realisatie (dit allemaal binnen jouw expertise);
 • Je bent zelfstandig, werkt nauwkeurig en bent een echte teamspeler;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Het zijn de mensen binnen Actemium, die elke dag centraal staan en het verschil (willen) maken. Niet alleen in de sfeer en cultuur, maar vooral in de techniek.

“Als Safety Engineer ervaar ik veel vrijheid en flexibiliteit in mijn werk. Ik ben altijd bezig met erg afwisselend werk, waardoor het voor mij ook uitdagend blijft.’’ Actemium is voor mij erg laagdrempelig en iedereen is bereikbaar. Samen met het gehele team gaan wij elke technische uitdaging aan en werken wij aan de mooiste industriële projecten.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!
Als je ervoor kiest om als Safety Engineer aan de slag te gaan, dan bieden we je naast een passend salaris een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Hieronder alvast een samenvatting:
 • Mooie en uitdagende projecten binnen de industriële automatisering;
 • Een plezierige en dynamische werkomgeving die samenwerking stimuleert;
 • Doorgroeimogelijkheden! We investeren in jouw kennis en loopbaan;
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • Een vaste onkostenvergoeding per maand;
 • Winstuitkering;
 • Voordelig aandelen verwerven via het aandelen programma;
 • Flexibele werktijden en een informele werksfeer;

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 23 business units met ruim 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Binnen deze business unit in Veghel zijn wij, met een team van ongeveer 55 professionals, o.a. gespecialiseerd in systeemintegratie en automatisering en E&I in de life science, drank & zuivelindustrie en energie transitie (waterstof).

Ben jij enthousiast en wil je graag meer weten over de functie? Solliciteer dan direct en kom langs voor een kennismaking?

Daag jij met ons de industrie uit?

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.