Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

ETUDES DE PRIX / COMMERCIAL 28341 Veghel, Noord-Brabant HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Sales Manager

11/01/2024
Ben jij de Sales Manager die met zijn team een strategisch plan smeedt om de komende 3-5 jaar te floreren in de logistieke automatisering van productielogistiek? We zoeken een gedreven ondernemer die met zijn team een marktaandeel wil veroveren in logistieke automatisering.

De focus van jouw segment ligt hierbij op de automatisering in de productielogistiek. Hierbij leveren we – binnen bepaalde focus – material handling oplossingen en/of integreren wij diverse material handling oplossingen van derden (robots, productielijnen, agv/amr’s). Als Actemium worden we ook vaak gevraagd voor optimalisatie en modernisering van bestaande besturingen, bijvoorbeeld met het oog op machineveiligheid.

Je hoeft zelf niet de specialist te zijn, maar weet wel – afhankelijk van de klantvraag – de juiste specialisten te betrekken om met hun een passende oplossing voor de klantvraag te vinden. Benieuw naar onze projecten? Bekijk dan zeker volgende linkjes voor een indruk!
In jouw rol bouw je een netwerk op met klanten, leveranciers en partners om zo steeds scherper van de concurrenten op te bouwen en om dit specifieke segment zo gericht mogelijk te ontwikkelen.

Als sales manager rapporteer je aan de business unit manager en werk je samen met project managers en je collega client managers binnen de BU en in het Actemium netwerk. Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom geen ellenlange lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

Je spreekt de taal van Logistieke Automatisering en vertaalt de klantvraag naar de juiste oplossing en trekt hem/haar over de streep om voor Actemium te kiezen. Verder blijf je eindverantwoordelijk voor de klant, zowel voor, tijdens als ook na de realisatie van het project, met als doel een lange termijn relatie met de klant op te bouwen.

Wel zien we graag dat je volgende zaken bezit;
 • Je hebt een technische achtergrond maar wil je meer op commercie focussen
 • Kennis van of affiniteit met mechanisatie is een must, kennis van interne transportsystemen of sorteersystemen en/of robotisering is een pré
 • Je bent proactieve persoonlijkheid die in staat is te bouwen, te leiden en strategisch te denken
 • Jij kan ondernemen en ziet kansen. Binnen een netwerkorganisatie als Actemium weet jij dat cross-selling een must is
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
Als Sales manager  bezit je een sleutelfunctie binnen onze organisatie. Daarom bieden we je naast een passend salaris een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Hieronder alvast een korte samenvatting:
 • Mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiende expertise business unit
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
 • Flexibele werktijden, zodat jij de ruimte krijgt om je werkdag optimaal in te delen!
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de optie om met korting 13 dagen bij te kopen
 • Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden).
 • Een variabel bonussysteem wat kan oplopen tot 2 maandsalarissen!
 • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied

Entité

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door meer dan 20 zelfstandige business units verspreid over Nederland. De business unit is de thuisbasis voor onze collega's. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Ons team Logistics & Automation in Veghel is gespecialiseerd in Logistieke automatisering en richt zich op (intra-) logistieke oplossingen. Wij adviseren, ontwerpen, bouwen, integreren en onderhouden intelligente logistieke automatisering oplossingen voor onze klanten. Dit betreft nieuwbouw, optimalisatie van productieprocessen en complete retrofits. De supply chain waarin wij opereren zijn; productielogistiek, warehouse, distributie centra, groothandel, retail en post & parcel.

Wij realiseren projecten voor intralogistieke applicaties, denk hierbij aan WMS/WCS software, Order Picking & Sorting systemen, Conveying & Sorting oplossingen en AGV/AMR toepassingen. Dit doen wij met een multi-disciplinair engineering team met expertise op gebied van IT, controls electrical- en mechanical hardware engineering.

 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.