Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

INGENIERIE / ETUDES / METHODES 23023 Veghel, Noord-Brabant MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Technisch Projectleider Hardware

12/01/2023
Als Technisch Projectleider Hardware zet jij de wensen van de klant om in een functioneel ontwerp. Je adviseert de klant, bewaakt het proces en stuurt een team van Hardware Engineers aan om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, de calculatie en het inplannen van de werkzaamheden binnen je team. Je coördineert in de adviesfase de cliëntmanager en bedenkt samen een passend advies voor onze klanten. Met de klant houd je de FAT (Factory Acceptance Test) en SAT (Site Acceptance Test) en zorgt ervoor dat het project op tijd wordt opgeleverd samen met de Projectmanager. Tijdens de montageperiode ben jij het aanspreekpunt voor de monteur en je zorgt dat alle materialen op tijd op site zijn. Je werkplek is op ons kantoor in Veghel, maar je bent regelmatig ook bij de klant. Jouw kennis en ervaring zorgen ervoor dat de industrie in beweging blijft.

In de functie van Technisch Projectleider Hardware heb je voldoende algemene kennis van instrumentatie, voedingsverdeling en besturingen voor industriële toepassingen. Daarbij ben je bekend met de industriële regelgeving, validatie en processen in een hoog technische omgeving. Ook kun je op een natuurlijke manier je team motiveren en stimuleren.

Verder zien we binnen Actemium graag een Technisch Projectleider Hardware die het volgende met zich meebrengt:

 • afgeronde MBO4+ of HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek of Industriële automatisering;
 • Een aantal jaar werkzaam binnen de industriële automatisering in een vergelijkbare functie of toe aan een nieuwe uitdaging als Senior Hardware engineer;
 • Kennis van elektronisch tekenpakket E-plan en eventueel AutoCAD;
 • Kennis en ervaring met calculatiemethodieken;
 • Kennis van safety systemen is een pré;
 • Je vindt het leuk om commerciële gesprekken bij te wonen en om jouw deskundig advies te geven binnen jouw werkgebied;
 • Je bent zelfstandig, werkt nauwkeurig en bent een echt teamspeler;
 • Je bent bereid om naar het buitenland te reizen voor mooie projecten;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Het zijn de mensen binnen Actemium, die elke dag centraal staan en het verschil (willen) maken. Niet alleen in de sfeer en cultuur, maar vooral ook in de techniek.

“Als Technisch Projectleider Hardware ervaar ik veel vrijheid, heb ik veel contact met mijn collega’s en ben ik van A-Z betrokken bij de vele projecten. Samen met een team gaan wij elke technische uitdaging aan en werken wij aan de mooiste multidisciplinaire industriële projecten in binnen- en buitenland!”

Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Als je ervoor kiest om als Technisch Projectleider Hardware aan de slag te gaan, dan bieden we je naast een passend salaris een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Hieronder alvast een samenvatting:
 • Mooie en uitdagende projecten binnen de industriële automatisering;
 • Een plezierige en dynamische werkomgeving die samenwerking stimuleert;
 • Doorgroeimogelijkheden! We investeren in jouw kennis en loopbaan;
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • Een vaste onkostenvergoeding per maand;
 • Winstuitkering;
 • Voordelig aandelen verwerven via het aandelen programma;
 • Flexibele werktijden en een informele werksfeer;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de optie om met korting dagen te kopen;
 • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied plus toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz.

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen me ruim 22.000 collega's en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 23 business units et ruim 1000 collega's. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Binnen deze business unit in Veghel zijn wij, met een team van 46 professionals, o.a. gespecialiseerd in systeemintegratie en plant design in de voedingsmiddelenindustrie, zowel nationaal als internationaal.

Ben jij enthousiast en wil je graag meer weten over de functie? Solliciteer dan direct en kom langs voor een kennismaking.

Daag jij met ons de industrie uit!

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.