Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Wenn Sie Unternehmergeist besitzen, wenn Sie neugierig sind, wenn Sie Gemeinschaftssinn haben, wenn Sie glauben, dass der Mensch immer an erster Stelle stehen sollte, dann haben Sie gute Chancen, Ihren Platz bei uns finden.

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

PREISSTUDIEN/VERTRIEB 28601 Eindhoven, Noord-Brabant Starter

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Junior Sales

02/02/2024

CompanyInformation : Wij zoeken een Junior Sales collega die de verbindende schakel is tussen marketing en sales. Een uitdagende, maar leuke rol in een gezellig team! Axians is Groots in Exact. Als één van de beste ICT kennispartners helpen wij klanten met onze expertise en inzet van Exact software en eigen oplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met als doel om klanten te helpen groeien! 
FunctionDescription:

Jouw missie is het spotten en invullen van commerciële kansen bij prospects en bestaande klanten. Als Inside Sales ben jij samen met het sales & marketing team commercieel verantwoordelijk voor alle direct sales (B2B). Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Met jouw enthousiasme overtuig je ze van onze oplossingen en diensten om een samenwerking met ons aan te gaan. Een echte commerciële, coördinerende functie waarin je direct bijdraagt aan de verdere groei van Axians. Hoe tof is dat! 
Hoe ziet jouw dag eruit? 

  • Het (onder)zoeken van suspects: de potentie van bepaalde marktsegmenten onderzoeken, hitlists samenstellen en databases verrijken;
  • Leadkwalificatie & lead nurturing: je krijgt een eigen portefeuille met leads die je screent, volgt en onderhoudt tot ze ‘warm’ genoeg zijn voor een afspraak met sales; 
  • Cross- en upsell activiteiten: telefonische opvolging op onze klanten database vanuit georganiseerde marketing acties. Denk aan het promoten van nieuwe oplossingen en diensten, of het werven van inschrijvingen voor evenementen. 

JobRequirements:

Een gedreven Junior Sales met sterke communicatieve vaardigheden! Daarbij word jij omschreven als een ‘’echte hunter’’. Je bent sterk in het genereren van leads en commercieel gedreven. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en krijgt energie van het aangaan van de dialoog met (potentiële) klanten. Als persoon herken jij jezelf daarbij in ‘’ondernemerschap’’ en ‘’denkend in mogelijkheden en kansen’’. In deze rol krijg jij namelijk de mogelijkheid om écht van toegevoegde waarde te zijn. 

Verder heb jij: 

  • HBO werk- en denkniveau en een opleiding in een commerciële richting; 
  • Ervaring in een telemarketing of sales rol; 
  • Kennis van marketing- en salesprocessen en de drive hierin te leren en verbeteren. 

Heb jij het gevoel dat je niet aan onze wensen voldoet, maar ben je wel enthousiast over de rol? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren! 
Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Registrieren Sie sich für den Jobalarm

Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse und Ihre gewünschten Standorte ein. Wählen Sie zusätzlich eine oder mehrere Branchen aus, für die Sie Jobangebote bekommen möchten. Klicken Sie anschließend auf "Hinzufügen" und dann auf "Abonnieren", um via E-Mail-Benachrichtigungen über aktuelle Jobs informiert zu werden.

Die Angabe Ihrer Daten ist notwendig, damit Sie die Stellenangebote erhalten. Wenn Sie mehr zur Verwaltung Ihrer Daten und zu Ihren Rechten erfahren möchten, klicken Sie hier.

Wählen Sie die Unternehmens- und Standortkriterien aus, um die Stellenangebote zu finden, die Sie interessierenErfassen Sie die ersten Buchstaben einer Kategorie, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Erfassen Sie die ersten Buchstaben eines Ortes, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Klicken Sie danach auf „Hinzufügen“, um Ihre Benachrichtigung zu erstellen.