Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Wenn Sie Unternehmergeist besitzen, wenn Sie neugierig sind, wenn Sie Gemeinschaftssinn haben, wenn Sie glauben, dass der Mensch immer an erster Stelle stehen sollte, dann haben Sie gute Chancen, Ihren Platz bei uns finden.

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

IT/INFORMATIONSSYSTEME 14601 Eindhoven, Noord-Brabant HBO Mehr als 10 Jahre

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Lead Engineer Software

03/09/2021
Als Lead Engineer Software ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team software engineers. Jij zorgt er samen met jouw team voor dat de wensen van de klant worden omgezet naar een concrete oplossing. Zo werk je bijvoorbeeld aan het verbeteren van de productieperformance van een Feed fabriek door slimme oplossingen te realiseren.

Je voert zelfstandig projecten uit, onder leiding van de project manager. Je bewaakt het gehele proces van ontwerp, tot testen en inbedrijfstelling. Focus ligt op het borgen van de kwaliteit, het budget, de planning en jouw team. Communicatie met de klant, de project manager en het team is onmisbaar. Indien nodig schakel je ook met andere disciplines om de projecten tot een succes te maken.

Buiten de organisatie van projecten lever je ook input voor procesverbeteringen en commerciële kansen op de lange termijn. Jouw waardevolle informatie en ideeën helpen de ambitie van onze Business Unit waar te maken!
 • Een organisatorisch sterke en sturende kracht die het team weet te motiveren en het proces bewaakt
 • Onder druk behoud je het overzicht en zorg je voor afstemming met de betrokken partijen
 • Je hebt kennis van de inhoud, maar kunt focus houden op het grote geheel
 • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een opleiding Technische Informatica of Industriële Automatisering afgerond
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie
 • Je bent thuis in de industriële automatisering en software engineering
 • Communiceren in de Nederlandse en Engelse taal is voor jou geen probleem
 • Flexibel, stressbestendig en organisatorisch sterk
 • Informele samenwerking met een team van 35 positieve en betrokken collega’s
 • Werken binnen een kleine vestiging in Eindhoven, als onderdeel van een grote netwerkorganisatie
 • De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto (liggend aan de snelweg op bedrijventerrein Ekkersrijt)
 • Werken voor een Business Unit met de ambitie om de meest succesvolle system integrator te worden binnen de circulaire economie
 • Projecten voor nationaal en internationaal opererende klanten binnen de Feed & Solids sector
 • Variatie en verantwoordelijkheid, geen dag is hetzelfde en jij hebt de regie over je werkindeling en de aansturing van jouw team
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling, ambitie wordt gewaardeerd
 • Een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. lease-auto, winstdeling, aandelen spaarprogramma en collectieve verzekeringen
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken

Gesellschaft

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 41 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 23 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Eén van deze business units richt zich op de segmenten Feed & Solids en zijn gevestigd in Eindhoven. Met het gehele team wordt dagelijks hard gewerkt om de meest succesvolle system integrator te worden binnen de circulaire economie. Dit doen we binnen bekende markten, maar we durven ook buiten de gebaande paden te gaan.  

Voor versterking van ons team in Eindhoven zijn we op zoek naar een ervaren Lead Engineer Software. Zet jij de industrie en jezelf in beweging?

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Registrieren Sie sich für den Jobalarm

Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse und Ihre gewünschten Standorte ein. Wählen Sie zusätzlich eine oder mehrere Branchen aus, für die Sie Jobangebote bekommen möchten. Klicken Sie anschließend auf "Hinzufügen" und dann auf "Abonnieren", um via E-Mail-Benachrichtigungen über aktuelle Jobs informiert zu werden.

Die Angabe Ihrer Daten ist notwendig, damit Sie die Stellenangebote erhalten. Wenn Sie mehr zur Verwaltung Ihrer Daten und zu Ihren Rechten erfahren möchten, klicken Sie hier.

Wählen Sie die Unternehmens- und Standortkriterien aus, um die Stellenangebote zu finden, die Sie interessierenErfassen Sie die ersten Buchstaben einer Kategorie, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Erfassen Sie die ersten Buchstaben eines Ortes, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Klicken Sie danach auf „Hinzufügen“, um Ihre Benachrichtigung zu erstellen.