Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

IT / SYSTEMES D'INFORMATION 28821 Drachten, Friesland HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Senior Software Engineer

19/02/2024
Als Senior Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van PLC-systemen voor onze klanten. Daarnaast ben up-to-date wat betreft de ontwikkelingen in de industrie en stelt jouw ervaring je in staat belangrijke technische beslissingen te nemen, leiding te geven en jouw specialistische kennis over te dragen aan de enthousiaste collega engineers die nog niet zo lang in het vak zitten. Het is ook belangrijk dat je interesse hebt en of al kennis hebt van SCADA. Je ontwerpt en implementeert SCADA-systemen, waarmee je data vanuit PLC's visualiseert en beheert. Door je SCADA kennis lever je een waardevolle bijdrage aan geavanceerde oplossingen voor monitoring en controle in de sectoren food, water en recyling.

Als Senior Software Engineer binnen onze organisatie ben je:
•    Actief betrokken bij het algehele proces vanaf de ontwerpfase tot aan het debuggen van de software voor PLC’s;
•    In staat belangrijke besluiten te nemen gebaseerd op jouw diepgaande technische kennis over zowel PLC’s als SCADA;
•    Verantwoordelijk voor het schrijven van code in verschillende programmeertalen;
•    Werkzaam aan complexe projecten voor interessante klanten;
•    In staat technische ondersteuning te geven aan het technische team en de klant om eventuele problemen op te lossen. 

Nieuwsgierig hoe je agenda eruit zou kunnen zien? Klik dan hier

En wie zijn wij?
Wij willen je alvast een beeld geven van onze organisatie voordat je een contract tekent. Daarom hier een aantal collega’s met wie je in deze functie samen gaat werken:
Elnaz, je business unit manager, wiens deur altijd voor je open staat. 
Jane, je HR-Businesspartner die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen. 
Maurice (Senior Software Engineer) en Aernout (Junior Software Engineer), collega’s met wie je straks veel samenwerkt in uitdagende projecten.
 Jij hebt ervaring met het ontwikkelen van software voor PLC’s en weet van alles te vertellen over industriële automatisering. Daarnaast kun je goed samenwerken met jouw collega engineers en ben je in staat om belangrijke technische beslissingen te nemen. 

Ondanks dat diploma’s en certificaten belangrijk zijn, gaan wij graag met jou in gesprek als jij er van overtuigd bent dat dit profiel bij jou past en jij onze organisatie vooruit denkt te kunnen helpen. Neem contact op met Jane van Boven, HR-Business Partner, als je direct wilt solliciteren op deze functie!Uiteraard bieden wij jou een goed salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden! Zo delen wij onder andere in de winst doormiddel van een jaarlijkse winstuitkering en kun je je voordeel halen uit een gunstig aandelen-spaarprogramma. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De details bespreken we graag met je in een persoonlijk gesprek. 

Wat onze organisatie vooral bijzonder maakt is ons Manifest. Hierin hebben wij kernwaarden opgenomen waarvan wij overtuigd zijn dat deze bijdragen aan prettig werken in een sterke en verantwoordelijke organisatie.

Op inhoudelijk niveau bieden wij een uitdagende functie waarbij jij als Senior Software Engineer een cruciale rol hebt bij onder andere het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software voor PLC-systemen. Je bent verantwoordelijk bent voor het goed functioneren van deze systemen zodat ze voldoen aan de behoefte van onze klanten in de food-, water-, en recyling-sector.
 

Entité

Je werkt bij één van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl en www.vinci-energies.nl wat we allemaal doen!
Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 23 zelfstandige Business Units verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één Business Unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Meer over jouw Business Unit: Factory Automation Drachten
Plant Solutions Noordoost B.V. is een innovatieve club met een grote saamhorigheid en de gezamenlijke intentie om de BU’s te laten groeien! De Business Unit Factory Automation Drachten, waar jij gaat werken, denkt dagelijks na over het beheren en verbeteren van engineering- en productieprocessen, zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, Digitalisatie en Compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie. Dit alles met een gespecialiseerd team van ca. 25 mensen. Kunnen we met jou ons team versterken? 
 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.