Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

IT / SYSTEMES D'INFORMATION 27661 Veghel, Noord-Brabant Contrat à durée indéterminée HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Lead Software Engineer .NET

01/11/2023
Als Lead Engineer Software .NET ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team software engineers. Je voert zelfstandig projecten uit, onder leiding van de project manager. Je werkt mee aan offertes, na opdracht zet je de wensen van de klant om in een functioneel en technisch ontwerp. Verder bewaak je het gehele software ontwikkeling proces tot en met testen en de inbedrijfstelling. Focus ligt op het borgen van de kwaliteit, het budget, de planning en jouw team. Communicatie met de klant, de project manager en het team is onmisbaar.

 In de functie van Lead Software Engineer .NET ben je een organisatorisch sterke kracht die het team motiveert en het proces goed bewaakt. Daarnaast behoud je het overzicht en zorg je voor afstemming met betrokken partijen. Als je eerder .NET ontwikkelaar bent geweest die zowel client- als server-software ontwikkeling heeft uitgevoerd is dat een pre, kom werken bij Actemium en maak impact!

Binnen Actemium zien we graag een Lead Software Engineer .NET die het volgende met zich meebrengt:
 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van ICT, technische informatica of industriële automatisering;
 • Je hebt goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • (Industriële) Automatisering op gebied van .NET C#, SQL-server spreekt jou aan;
 • Ervaring met web development is een pré
 • Aandacht voor cyber security bij software ontwikkeling
 • Communiceren in de Nederlandse en Engelse taal is voor jou geen probleem;
 • Je bent zelfstandig, werkt nauwkeurig en bent een echte teamspeler!
Zelfs als je niet aan een van deze wensen voldoet, moedigen we je toch aan om te reageren. Er zijn tal van kansen bij Actemium om jezelf verder te ontwikkelen.
Het zijn de mensen binnen Actemium, die elke dag centraal staan en het verschil (willen) maken. Niet alleen in de sfeer en cultuur, maar vooral ook in de techniek.
 • Samenwerking met ruim 40 ervaren collega’s die een kei zijn op het gebied van programmeren in het Microsoft domein zoals .NET en MSSQL, maar ook specialisten die veel ervaring hebben met web-technieken
 • Een mooie en dynamische baan waarin je van grote toegevoegde waarde bent voor onze klanten in binnen- en buitenland
 • Uitgebreid trainingsaanbod binnen onze eigen Academy
 • Een secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. flexibele werktijden, winstdeling, korting op een sportabonnement, reiskostenvergoeding, aandelen spaarprogramma en een pensioenregeling
 • Hybride werkbeleid wat je de mogelijkheid geeft voor flexibel thuiswerken, gecombineerd met werken op ons mooie nieuwe kantoor
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Een gedreven en betrokken team dat hart heeft voor het werk en tijd maakt voor gezelligheid
 • Veel doorgroeimogelijkheden in de toekomst. We investeren in jouw kennis en loopbaan

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 41 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 22 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Eén van deze business units is MES/Data Analytics, gevestigd in Veghel en Roermond. Met het gehele team wordt dagelijks hard gewerkt aan de ambitie om de kwalitatief hoogwaardige projecten voor onze klanten te realiseren. Om ons team in Veghel te versterken, zijn we op zoek naar een Lead Engineer Software .NET om de kwaliteit van de door ons geleverde software oplossingen nog verder te verbeteren.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.