Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Wenn Sie Unternehmergeist besitzen, wenn Sie neugierig sind, wenn Sie Gemeinschaftssinn haben, wenn Sie glauben, dass der Mensch immer an erster Stelle stehen sollte, dann haben Sie gute Chancen, Ihren Platz bei uns finden.

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

IT/INFORMATIONSSYSTEME 27661 Veghel, Noord-Brabant Unbefristet HBO

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Lead Software Engineer .NET

01/11/2023
Als Lead Engineer Software .NET ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team software engineers. Je voert zelfstandig projecten uit, onder leiding van de project manager. Je werkt mee aan offertes, na opdracht zet je de wensen van de klant om in een functioneel en technisch ontwerp. Verder bewaak je het gehele software ontwikkeling proces tot en met testen en de inbedrijfstelling. Focus ligt op het borgen van de kwaliteit, het budget, de planning en jouw team. Communicatie met de klant, de project manager en het team is onmisbaar.

 In de functie van Lead Software Engineer .NET ben je een organisatorisch sterke kracht die het team motiveert en het proces goed bewaakt. Daarnaast behoud je het overzicht en zorg je voor afstemming met betrokken partijen. Als je eerder .NET ontwikkelaar bent geweest die zowel client- als server-software ontwikkeling heeft uitgevoerd is dat een pre, kom werken bij Actemium en maak impact!

Binnen Actemium zien we graag een Lead Software Engineer .NET die het volgende met zich meebrengt:
 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van ICT, technische informatica of industriële automatisering;
 • Je hebt goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • (Industriële) Automatisering op gebied van .NET C#, SQL-server spreekt jou aan;
 • Ervaring met web development is een pré
 • Aandacht voor cyber security bij software ontwikkeling
 • Communiceren in de Nederlandse en Engelse taal is voor jou geen probleem;
 • Je bent zelfstandig, werkt nauwkeurig en bent een echte teamspeler!
Zelfs als je niet aan een van deze wensen voldoet, moedigen we je toch aan om te reageren. Er zijn tal van kansen bij Actemium om jezelf verder te ontwikkelen.
Het zijn de mensen binnen Actemium, die elke dag centraal staan en het verschil (willen) maken. Niet alleen in de sfeer en cultuur, maar vooral ook in de techniek.
 • Samenwerking met ruim 40 ervaren collega’s die een kei zijn op het gebied van programmeren in het Microsoft domein zoals .NET en MSSQL, maar ook specialisten die veel ervaring hebben met web-technieken
 • Een mooie en dynamische baan waarin je van grote toegevoegde waarde bent voor onze klanten in binnen- en buitenland
 • Uitgebreid trainingsaanbod binnen onze eigen Academy
 • Een secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. flexibele werktijden, winstdeling, korting op een sportabonnement, reiskostenvergoeding, aandelen spaarprogramma en een pensioenregeling
 • Hybride werkbeleid wat je de mogelijkheid geeft voor flexibel thuiswerken, gecombineerd met werken op ons mooie nieuwe kantoor
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon
 • Een gedreven en betrokken team dat hart heeft voor het werk en tijd maakt voor gezelligheid
 • Veel doorgroeimogelijkheden in de toekomst. We investeren in jouw kennis en loopbaan

Gesellschaft

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 41 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 22 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Eén van deze business units is MES/Data Analytics, gevestigd in Veghel en Roermond. Met het gehele team wordt dagelijks hard gewerkt aan de ambitie om de kwalitatief hoogwaardige projecten voor onze klanten te realiseren. Om ons team in Veghel te versterken, zijn we op zoek naar een Lead Engineer Software .NET om de kwaliteit van de door ons geleverde software oplossingen nog verder te verbeteren.

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Registrieren Sie sich für den Jobalarm

Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse und Ihre gewünschten Standorte ein. Wählen Sie zusätzlich eine oder mehrere Branchen aus, für die Sie Jobangebote bekommen möchten. Klicken Sie anschließend auf "Hinzufügen" und dann auf "Abonnieren", um via E-Mail-Benachrichtigungen über aktuelle Jobs informiert zu werden.

Die Angabe Ihrer Daten ist notwendig, damit Sie die Stellenangebote erhalten. Wenn Sie mehr zur Verwaltung Ihrer Daten und zu Ihren Rechten erfahren möchten, klicken Sie hier.

Wählen Sie die Unternehmens- und Standortkriterien aus, um die Stellenangebote zu finden, die Sie interessierenErfassen Sie die ersten Buchstaben einer Kategorie, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Erfassen Sie die ersten Buchstaben eines Ortes, und treffen Sie dann eine Auswahl aus den Vorschlägen. Klicken Sie danach auf „Hinzufügen“, um Ihre Benachrichtigung zu erstellen.